Låt ditt sug försvinna med en våg

Joel Magnusson
Senaste inläggen av Joel Magnusson (se alla)

Visualisera en våg och låt ditt sug efter alkohol, droger eller spel försvinna med den

Att visualisera olika saker i ens inre kan leda till beteendeförändingar som är bra för dig. Det kanske inte fungerar första gången men ju mer du jobbar med en visualisering desto bättre fungerar det.

Alkoholsug, drogsug eller att vara sugen på att spela är för den som är beroende väldigt jobbigt. Att då ha ett batteri av verktyg och metoder som du kan använda för att bli av med dem kan vara avgörande. Att halka lite och ta en kvälls fylla eller ett rejält återfall med dagar, veckor eller månader av drickande kan för en del vara dödligt. Så träna ordentligt på verktygen

Här är ett av dessa

Detta är ett äldre inlägg SMART Recovery Sverige gjort på Instagram. Men vill du skriva i kommentarsfältet klickar du bara på bilden så kommer du till originalet.

Testa och se om det fungerar. Ge det några gånger vid olika tillfällen och se vad som händer i ditt inre. Får du det ändå inte att fungera trots många försök så oroa dig inte. SMART Recovery Sverige har många verktyg och metoder i verktygslådan. Det är bara att leta vidare efter det som passar dig i SMART´s självhjälpsbok. För dig som vill leva i tillfrisknande är ju kunskapen om hur du hanterar dna sug viktigt.

Lycka till!

Joel Magnusson

Dela gärna