SMART Recovery Sverige styrelse

SMART Recovery Sverige – ideell förening

Om föreningen

Organisationsnummer: 802540-3919

Postadress: C/O Joel Magnusson, Vintergatan 27A, 661 32 Säffle, Sverige

Styrelsen

Ordföranden Smart Recovery Sverige

Joel Magnusson

joel.magnusson@smartrecoverysverige.se

telefon +46722806289

Lite mer om Joel

Studier/Arbetsliv: Joel är bl.a. utbildad inom marknadsföring både på svenska och nederländska universitet. Har ett förflutet bl.a. som universitetsadjunkt i ekonomi och har varit vd för en företagsinkubator i drygt två år.

Smart Recovery: Joel är utbildad mötesledare för SMART Recovery certifikat InsideOut, tillsammans med fängelsekuratorer från Rikers, New York. Certifierad och godkänd att utbilda nya mötesledare i Sverige och Finland sedan juni 2022. Aktiv mötesledare i Sverige sedan oktober 2020. Har skrivit en hel del av de artiklar som finns på den här hemsidan.

Fritid: Roligaste som finns är att resa och gör det gärna i skördetider så han kan kolla lokalproducerade produkter.

Sekreterare SMART Recovery Sverige

Lite mer om Daniel

Studier/Arbetsliv: Daniel har en civilingenjörsexamen 2001, IPMA (nivå D) certifikat 2010 samt har en anställningshistoria som planläggare och projektledare inom fjärrvärme under en 15 års period.

Smart Recovery: Daniel är utbildad mötesledare för SMART R., certifikat InsideOut, Wheeler Clinic. Certifierad och godkänd att utbilda nya mötesledare i Sverige och Finland. Är aktiv mötesledare i Sverige sedan september 2022.

Fritid: Daniel har som många andra en förkärlek för utlandsvistelser (Thailand, Bali, Europa mm). Därutöver är skidåkning, motorcykelkörning och gitarr- och pianospelande intressen värda att nämna.

Kassör SMART Recovery Sverige

Henrik S.

Lite mer om Henrik

Studier/arbetsliv: Startade 1997 ett översättningsföretag som idag har ca 20 fast anställda översättare i Sverige och lika många frilansöversättare i våra nordiska grannländer.

Smart Recovery: Henrik är även certifierad mötesledare för Smart Recovery.

Fritid: Henrik är intresserad av mat, resor och litteratur.

Suppleant och adjungerad SMART Recovery Sverige

Kommentar: rollen är som adjungerad när styrelsen är fulltalig vid möten men träder in som suppleant vid frånvaro av ordinarie styrelsemedlemmar.

Lite mer om Mikael

Studier/arbetsliv: Mikael har de senaste 20 åren arbetat inom socialt arbete, HVB/Öppenvård som behandlings-ansvarig, samordnare, verksamhetsansvarig med klienter från frivård samt ungdomar med psykosociala funktionshinder och riskbruk. Mikael är utbildad behandlingspedagog och har kompletterande utbildningar såsom KBT, MI, HAP ÅP mm.

Smart Recovery: Mikael är certifierad mötesledare för SMART Recovery och håller i möten i Malmö.
Mikael är också utbildad i InsideOut genom WheelerClinic.

Fritid: Mikael har en stor passion för att vara i skog och mark samt att laga god mat.

Dela gärna