Beställ SMART Recovery Sveriges självhjälpsbok på svenska

I SMART Recovery Sverige självhjälpsbok beskrivs programmet och verktygen ingående. Därför kommer du att ha stor hjälp av boken när du deltar i våra olika möten. Vårt program och självhjälpsboken vänder sig till dig som har ett beroende som du vill bli fri från.

Alkoholberoende, spelberoende, cannabisberoende, läkemedelsberoende eller något annat beroende. Det spelar egentligen ingen roll vilket beroende du vill bli fri från. Vårt vetenskapsbaserade program gör ingen skillnad på de olika typerna. Mekanismerna är ungefär detsamma för alla typer av beroende.

Beställ den svenska självhjälpsboken

SMART Recovery Sverige självhjälpsbok
Den svenska versionen av SMART Recovery självhjälpsbok

SMART Recovery Sverige självhjälpsbok på svenska är på 110 sidor.

Beställ genom att swisha 225:- till 123 285 65 24. Du anger följande i din swish:

”Din postadress”

Boken skickas därefter till dig inom några dagar. Alltid i diskret kuvert utan några tryck på. Anonymiteten är viktig för oss.

Ovanstående telefonnummer är även det som du använder när du vill swisha till ”SMART hatten”. Dvs om du vill hjälpa oss betala för exempelvis webhotell, broschyrer, zoomlicenser, konto i banken (på gång), etc.

Fler böcker att beställa och läsa om tillfrisknande från beroende

Är du intresserad av andra böcker som ges ut av SMART Recovery så hittar du dem på den amerikanska sidan eller på den brittiska sidan. I den amerikanska shoppen finns det även böcker på lite andra språk än engelska. En och annan bok finns även som e-bok. På Amazon.com kan man hitta några som funkar i en Kindle läsare eller Kindle app.

På den amerikanska sidan finns även en lista med rekommenderade böcker som inte givits ut av SMART. Och, på den listan finns många spännande böcker.

Dela gärna