Beställ smart recovery sverige självhjälpsbok

Beställ SMART Recovery Sverige självhjälpsbok

I SMART Recovery Sverige självhjälpsbok beskrivs programmet och verktygen ingående. Därför kommer du att ha stor hjälp av boken när du deltar i våra olika möten. Vårt program och självhjälpsboken vänder sig till dig som har ett beroende som du vill bli fri från.

Alkoholberoende, spelberoende, drogberoende, läkemedelsberoende eller något annat beroende. Det spelar ingen roll vilket beroende du vill bli fri från. Vårt vetenskapsbaserade program gör ingen skillnad på de olika typerna. Mekanismerna är ungefär detsamma för alla typer av beroende.

SMART Recovery Sverige Självhjälpsbok

SMART Recovery Sverige självhjälpsbok på svenska är på 110 sidor och den beställer du genom att swisha 200:- till 0722 806289. Du anger följande i din swish: ”SMART + din postadress” Boken skickas därefter till dig inom några dagar.

Fler böcker att beställa och läsa om tillfrisknande från beroende

Är du intresserad av andra böcker som ges ut av SMART Recovery så hittar du dem på den amerikanska sidan eller på den brittiska sidan. I den amerikanska shoppen finns det även böcker på lite andra språk än engelska. En och annan bok finns även som e-bok. På Amazon.com kan man hitta några som funkar i en Kindle läsare eller Kindle app.

På den amerikanska sidan finns även en lista med rekommenderade böcker som inte givits ut av SMART. Och, på den listan finns många spännande böcker.

Dela gärna