SMART Recovery möten i andra länder

SMART Recovery Sverige möten i andra länder

På den engelskspråkiga sidan från SMART Recovery International nedan hittar du fullständig information om hur SMART Recovery fungerar. Du kan också hitta flera onlinemöten på exempelvis på engelska, isländska och franska. Vi rekommenderar dig verkligen att delta i möten som ges från olika platser / organisationer då det alltid finns lite skillnader i hur mötena drivs och hur och vad som diskuteras.

Olika vinklingar på användningen av de verktyg som finns i självhjälpsboken är alltid bra att ta åt sig. Ett möte passar dig ett annat inte lika bra. Olika vinklingar på de olika verktygens användning finns med. Ju fler varianter du hör, desto större möjlighet att du hittar din drogfrihet eller nykterhet. Våga pröva dig fram!

SMART Recovery International

På denna sida hittar du information om möten och andra aktiviteter i 23 länder. Hitta möten online eller fysiska möten. Speciellt i början av din resa mot ett konstruktivt liva utan droger eller destruktiva beteenden är det viktigt att ha nära till möten. Att olla upp vad det finns för utbud av möten i landet du skall till är en extra säkerhet.

SMART Recovery International

SMART Recovery i några engelsktalande länder

SMART Recovery USA

SMART Recovery UK

SMART Recovery Irland

Smart Recovery i dom nordiska länderna

SMART Recovery Danmark

SMART Recovery Norge

Det finns även möten på isländska. Information om det finns på SMART Recovery international ovan.

Svenska SMART Recovery möten hittar du här

Något som är bra att komma ihåg är att du ju kan koppla upp dig ch vara med på onlinemöten var du än befinner dig på jorden. Bra uppkoppling finns ju i princip överallt nu för tiden. Finns det inte wifi där du är kan dom extra kronorna du behöver lägga för att vara med på möten via din lokala telefonleverantör väl värd sina pengar. Det är ju så att för många kan ett återfall som inte bryts i tid kosta dig hus, hem och familj.

Dela gärna