Film om SMART Recovery Sverige

Filmer är ett bra sätt att komma in i hur du kan få hjälp för olika typer av beroende. Men, de tar även upp hur ditt tillfrisknande kan gå till. De filmer som ligger på den här sidan har producerats av SMART Recovery i andra länder eller av oss själva här i Sverige. Att titta på en film om SMART Recovery är ett snabbt sätt att komma in i de verktyg och strategier i vårt 4 punkts program.

Innehåll som du kan använda för att sluta med det du är beroende av och leva ett bättre liv. Kort sagt, vill du ha en snabb förståelse för hur det fungerar är dessa filmer ett bra sätt att förstå hur SMART Recovery Sverige kan hjälpa dig.

En kort (1:07 minuter) film om vad SMART Recovery Sverige är och hur det fungerar? Den är textad på svenska och passar för den som snabbt vill veta mer om hur SMART kan hjälpa just dig.

Filmer om ”Tips och Verktyg” från SMART Recoverys program

Hur gör du om du börjar få tankar på att börja använda igen? Återfall och återfallsprevention är innehållet i denna film. Textad på svenska

Hur man kan hantera suget efter sin valda drog. Egentligen spelar det ingen roll om du är alkoholberoende, spelberoende, drogberoende, shoppingberoende eller beroende av något annat. Textad på svenska.

Här berättar Kristina ”Kris” Runske om verktyget UNSAi som vi använder i SMART Recovery Sveriges program i fyra punkter.

Film om SMART Recovery från andra länder

SMART Recovery är en mycket aktiv organisation som organiserar möten och andra aktiviteter i många länder. Dessutom, i några av dessa länder produceras det filmer som läggs ut i olika sociala medier för att de skall nå dem som behöver hjälp med att tillfriskna från sitt beroende. Innehållet är allt från SMART Recovery i stort till enskilda verktyg och strategier för att hålla sig abstinent.

Vill du titta på fler filmer om SMART recovery kan du se engelska filmer på:


Läs mer om SMART recovery Sverige

Dela gärna